Härliga efterlängtade vårdag!

Idag är det vååååår!

Åhhhh vad det är härligt när våren äntligen börjar komma! Idag gick jag upp vid 7 för att köra till jobbet eftersom jag började kl 9 idag, så lite lite sovmorgon fick jag om än så lite, hihi. Solen hade börjat stiga på himlen när jag begav mig hemifrån och jag hade en känsla av att det skulle bli en fin fin dag! Och så blev det! Solen skiner och det är varmare i luften. Om jag ändå bara hade varit ledig så vi kunde åkt upp till bergen idag eller nåt! Men jag slutar i alla fall kl 17, så kanske hinner vi gå ut en liten runda åtminstonde.

Så till de gångna dagarna....

I fredags kom så äntligen vår fina nya soffa! Oj oj oj vad jag har längtat! Vi fick själva kånka upp de 4 stora paketen för trapporna... usch! och det var den dagen jag var kass till på köpet... men vad gör man inte för sin nya soffa?! Så när vi äntligen hade fått upp alla paketen och lyckats slå sönder ett av fönstren i trapphuset och svetten rann i pannan, ja då var det bara till att börja packa upp allt och fundera ut hur den skulle sättas ihop. Men till slut stod en stor, svart och mycket fin soffa på plats i vardagsrummet! Åh vad fin den är! Och oj vad skönt det är att slänga sig där framför tv:n med Carlos nu när vi verkligen får plats båda två! :O)

Lördagsmorgonen spenderade jag på jobbet och när jag kom hem hade Carlos gjort mat till mig. Han skämmer bort mig den där underbara mannen hihi. Efter maten blev det film och vila på soffan. På kvällen hade jag middag med mina jobbarkompisar som jag berättade om. Carlos följde med in till stan för att hälsa på sina föräldrar under tiden. Jag begav mig till restaurangen vi hade bestämt träff på, en mysig liten mexikansk restaurang. Det blev en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap :O)  Carlos kom senare till baren vi gick till för att ta en öl för att hämta mig, vi stannade en liten stund till och begav oss sedan hemåt eftersom jag skulle upp och jobba idag.

PS. jag ska lägga upp lite kort på vardagsrummet sen nu när det i princip är klart.

Ha en bra eftermiddag allihop för det ska i alla fall jag ha!

Puss & kram
Fin de mar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0